ALEKSANDRA I CAR PLANIRAJU TAJNO VENČANJE Otišla u Crkvenicu kako bi se UDALA: Ovo su svi detalji romantične ceremonije NA PLAŽI

Pobednica „Zadruge 6“ Aleksandra Nikolić juče je otišla u Crikvenicu, rodno mesto njenog dečka Filipa Cara, koji je osvojio četvrto mesto. Njih dvoje su se samo nekoliko dana pre superfinala šeste sezone verili, a kako prenose domaći mediji oni će uskoro stati na ludi kamen i ovo je razlog Aleksandrinog odlaska u Hrvatsku.

– Mima je otišla u Crikvenicu kako bi upoznala Filipovuporodicu i ako sve bude kako treba, odmah će se venčati. Ona je prva devojka iz rijalitija koja je pozvana u Crikvenicu i njegov otac je već voli, čeka se samo sud njegove majke, koja je stroga po pitanju budućih snajki, saznali smo da nije bila najsrećnija kad je Filip bio sa Majom i Dalilom i nema lepo mišljenje o devojkama iz rijalitija – otkrila je Aleksandrina drugarica, pa nastavila:

– Mima se nada da će je Milica prihvatiti i da će je Filip odmah oženiti. Isplanirali su intimnu i tajnu ceremoniju na plaži, baš kako je odmalena zamišljala, a veliko slavlje će napraviti u Beogradu, kako bi mogli da prisustvuju i njoj bliski ljudi. Spremna je da se odmah uda za njega i želi da to uradi što pre, pre povratka u Beograd, gde će imati još mnogo obaveza u narednom periodu. Doći će samo Carevi najbliži ljudi i kumovi – ispričala je Aleksandrina drugarica, prenosi Blic.

Filip je u „Zadruzi“ pokazao svoju romantičnu stranu, a koliko je odlepio za Aleksandrom, govori i činjenica da joj javno pokazuje svoja osećanja putem društvenih mreža, što nije toliko često radio sa drugim devojkama. Da se nešto uveliko krčka u Crikvenici potvrdila je i sinoć Jovana Tomić Matora, tokom svog gostovanja u emisiji „Narod pita“.

– Presrećna je sa Filipom. Ona jako voli Filipa i mogu ti reći da im je lepo i da će biti još lepše. Iznenadiće se i Filip i svi, nešto će lepo da uradi. Ja mislim da jeste prva devojka koju je odveo u Crikvenicu, verio ju je i definitivno će se desiti svadba – istakla je Tomićeva.

Inače, Matora je otkrila i da je zaprosila Anitu Stanojlović i da će se venčati za mesec dana u zemlji koja dozvoljava istopolne zajednice, a već su krenule glasine da će to biti upravo u Hrvatskoj i da će im kumovi biti Aleks i Car.

UDARNA VEST.rs (Blic/Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare