PRVO OGLAŠAVANJE SLOBINE ŽENE NAKON SNIMKA BRUTALNOG NASILJA: Jelena prijavila bivšeg muža za napad, a sad poručila samo jedno!

Celokupna javnost i dalje je u šoku nakon što je sinoć u emisiji „Paparaco lov“emitovan jeziv video snimak sa jedne od kamera komšija koji žive u kući neposredno pored Jelene i Slobe Radanovića, a na kome se jasno vide scene brutalnog nasilja koje je pevačeva supruga doživela od bivšeg supruga.

Naša redakcija kontaktirala je Jelenu, kako bismo čuli kako se oseća nakon što su jezivi snimci nasilja nad njom završili u javnosti, kao i kako napreduje ceo slučaj nakon što je bivšeg supruga prijavila za fizičko nasilje.

– Ne bih ništa da komentarišem na tu temu. Hvala što ste pozvali, ali o tome ne bih ni jedno jedino slovo – ljubazno nam je poručila Jelena.

FOTO: PRINTSCREEN/PINK

Inače, kako se jasno vidi na snimku, kada je Jelena pokušala da veže sina u automobilu koji je stajao ispred njene porodične kuće, njen bivši muž je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju.

Nakon što je pretrpela nasilje od strane bivšeg muža, Jelena je zbog povreda glave koje je tom prilikom zadobila završila i u Urgentom centru. Nedugo zatim, ona se u pratnji advokata uputila ka policijskoj stanici, kako bi sa dokazima i lekarskom dokumentacijom prijavila bivšeg supruga za nasilje.

Prijavite nasilje!

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560noću 19-10 časova


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/A.P.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare