FILIP CAR BACIO SVE U REBUS Oglasio se nakon priče da je RASKINUO sa Aleksandrom i javno poručio JEDNO

Kao bomba je odjeknula vest da su Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli i da od venčanja nema ništa.

Car se sada oglasio na svom Instagram profilu i objavio je citat, pa su to svi povezali sa njegovim navodnim raskidom sa Aleksandrom.

– Manipulacija je kada vas krive za vašu reakciju na njihovo toksično ponašanje, ali nikada ne govore o nepoštovanju koje vas je pokrenulo – pisalo je u objavi, a Filip je dodao, emotikon u vidu odobravanja.

Podsetimo, Filip je u svom predhodnom oglašavanju za domaće medije istakao da oni nisu raskinuli i da je sve u redu, prenosi Blic.

– Kada bih vam ispričao kako se to desilo da se ne pratimo na Instagramu… A totalno je slučajno, ne biste mi verovali. Dodaćemo se danas i zapratiti, sve je u redu! Nema uopšte nikakvih problema – objašnjava Car i otkriva da bi njegova izabranica uskoro trebalo da dođe u njegovu porodičnu kuću.

– Čekam samo kada će doći za Crikvenicu, trebalo bi danas ili sutra. Sa nama je sve u najboljem redu. Desila se slučajnost koju i ne želim da pričam, ne biste verovali… Desilo se da je blokirana, a ne otpraćena, s mog Instagrama, ali sve je u najboljem redu, nismo se svađali – zaključuje Car za Pink.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare