DRAMA USRED ZAGREBA, NAPADNUTA NIKOLINA PIŠEK! Poznati detalji jezivog događaja, svemu prisustvovala njena maloletna ćerka! 

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek napadnuta je usred Zagreba, dok je sa ćerkom Unom Sofijom, šetala svog psa, na putu ka dečijem rođendanu.

Naime, kako je istakla na svom Instagram profilu, njoj je prišao nepoznati muškarac, sa kojim je, nakon što je podvikla na svoju naslednicu, ušla u verbalnu raspravu, da bi joj se zatim uneo u facu, te nasilno otvorio vrata njenog četvorotočkaša.

 Bio je jedan potpuno lep dan, moja ćerka veselila se odlasku na rođendan. Otišle smo da kupimo poklon i krenule ka autu. Kako to već biva, pas se odlučuje olakšati posred ceste. Psujući samu sebe što, pretrpana stvarima ne mogu naći vrećicu – uzimam jedan poveći papirnati račun i sakupljam g*vno. Tražim kantu koje, naravno, nema u blizini, dolazim do auta i napominjem kćeri da uđe sa psom u auto i pričeka me dok ja ne pronađem otpad. Ona, naravno, odbija i ja tada, logično, nervozno, majčinski – podviknem na nju. S daljine od dvadesetak metara začujem muški glas– započela je Nikolina, pa nastavila:

 – „Gledam vas. Ne bih ja tako dizao glas na ovu malenu“. Pritisak mi skače. „Naravno da ne biste, to je zdravije za vas“. „Ne bih ja tako dizao glas na ovu malecku“, iritantno docirajući ignoriše me spodoba u crvenoj kariranoj košulji koja komplimentira povećem stomaku u koji se smestila sva opšta pamet ovog sveta. „Malena“ već počinje plakati. „Bolje za vas gospodine, jer da podviknete, samnom bi imali posla. Ajde sad prošetajte i brinite svoje brige.“ Ulazim u auto, zatvaram vrata, i u tom trenutku neopevani kreten otvara vrata mog auta i unosi mi svoj poveći nos u lice.

– „Slušaj glupačo..! Da ne bi pozvao policiju da te privede…!“ Tu pucam. Ušao si mi u auto i pretiš?! Izlazim ljutita kao bik na koridi, spremna da mu zavalim šaku u retke zube. I tu sam izgovorila nešto što sad ne bih napisala jer uključuje mentalni opis njemu najbližih i tvrdnju o njegovoj polnoj nemoći i frustraciju oko toga. Standard. Dodala sam i glagol „tornjati se“, i neke ne toliko damske psovke i udaljila se kipeći od besa.“

Nikolina Pišek majka je dve devojčice, Hane i Une Sofije koju je dobila sa beogradskim istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem. Ristović je preminuo 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a voditeljka od tad vodi surovi rat u medijima sa svojim svekrom Mišom Grofom.  

UDARNA VEST.rs(Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare