NAVIJAČ PRVI UDARIO TEODOSIĆA! Novi snimak sve razjasnio (VIDEO) 

Potrčali su italijanski mediji, a onda i navijači širom „čizme“ koji nisu uživo ispratili košarkaški obračun Armanija i Virtusa, da ocrne Miloša Teodosića i nazovu ga divljakom jer se potukao s navijačem milanskog kluba.

Tek kad je prošlo više od 16 sati stiglo je razjašnjenje u vidu novog video snimka. Na njemu se nazire ono što su pojedini svedoci još sinoć pričali – navijač Milana prvi je, bez ikakvog razloga, udario Teodosića i nazvao ga Ciganinom. Onda je srpski plejmejker i nekadašnji kapiten reprezentacije odgovorio brutalno i izudarao huligana.

Možemo danas, hladne glave, da spekulišemo da li je Miloš pogrešio i da li je trebalo drugačije da reaguje i uprkos dobijenom udarcu da nastavi put ka svlačionici. Ali, zar nemaju i sportisti pravo da se brane kad već organizatori sportskog događaja naprave propust i dozvole takav skandal da navijač udari igrača!?

Kako javlja portal „Sportando“ Federalno tužilaštvo pokrenulo je istragu povodom događaja u milanskm „Forumu“, ali je svima jasno da postupak neće biti završen pre kraja finalne serije plej-ofa. U ovom trenutku postoje samo dve realne opcije, tvrdi pomenuti portal, a to je da bude suspendovan Milanov domaći teren ili da budu kažnjeni Miloš Teodosić i Danijel Heket koji se takođe sukobio s navijačima.

Ni jedan od dvojice vedeta Virtusa, kao ni klub iz Bolonje, nisu se još oglasili povodom incidenta.

Armani je sinoć u drugoj utakmici finala savladao Virtus rezultatom 79:76, a upravo je naš as imao šut za produžetak, ali je promašio. Milano sad vodi sa 2:0, a serija se seli u Bolonju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare