BOMBA! BRITNI SPIRS JE NARKOMANKA, UMREĆE KAO EJMI VAJNHAUS! Sinovi videli kako joj dopremaju najopasniju drogu na svetu! 

Birtni Spirs u središtu je nove drame čiji se prvi čin odigrao u nedelju! Pevačica je optužena od strane bivšeg supruga, ali i sinova, da se drogira, te da koristi kristal met.

Ona je optužila sina Prestona i bivšeg supruga Kevina Federlajna da „izmišljaju gadosti“ nakon što su njih dvojica kazali kako pevačica ponovo koristi droge, te da je zavisna o zloglasnom kristalnom metamfetaminu ili kristalnom metu.

Pevačica se oglasila nakon što su je oni javno pozvali da potraži pomoć „pre nego bude kasno“, odnosno pre nego što „završi kao Ejmi Vajnhaus“. Barem se tako čini prema intervjuima koje su tokom vikenda objavili britanski „Mail On Sunday“ i „The Sun“.

Kevin je, naime, rekao kako je zabrinut za zdravlje pevačice, dok su Preston i mlađi sin Džejdan, rekli kako ne žele da provode vreme u domu njihove majke nakon što su videli kako se na imanje doprema droga.

Federlajn je, navodno, rekao da svaki put kada telefon zazvoni, strahuje da će čuti strašne vesti.

– Ne želim da se moji sinovi jednog jutra probude i čuju da se majka predozirala – kazao je. 

Britni je ubrzo, u podužoj objavi na Instagramu, istakla da optužbe nemaju smisla.

– To što ljudi tvrde stvari koje nisu istinite je tako tužno. Možda to i nisu rekli, jer po meni nema smisla da to govore – napisala je pevačica. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare