ANA NAKON RIJALITIJA NE SME DA OSTANE SAMA: Ćurčićeva bila sigurna u pobedu, slomljena, plače, plaši se Zvezdanove OSVETE

Ana Ćurčić nije krila duboko razočaranje zbog drugog mesta i jedva se suzdržavala da u javnosti ne pokaže koliko joj je krivo. Međutim totalni emotivni slom desio se tek kada je stigla u svoj dom i kada je usledio šamar realnosti.

– Ana je mislila da će pobediti, a kada je čula da je to Aleksandra sve joj se srušilo. Ta pobeda bi je na neki način podigla i mnogo značila, jer je svoj život u rijalitiju dala na tacni. Bila je sigurna da zbog svega što je iznela i preživela zaslužuje pobedu – počinje izvor, pa nastavlja:

– Kada je stigla u svoj dom ona se potpuno slomila. Nije prestajala da plače i da grli sina Luku, koji ju je sve vreme tešio i govorio da će sve proći i da mora da se smiri. Ani je bila naročito besna što je njena kuma Milena iznosila svakakve informacije o njenom i Zvezdanovom odnosu, od kojih neke uopšte nisu istinite. Nje joj jasno kako je mogla sve to da priča. U jako je velikom strahu da joj se Zvezdan ne osveti zbog prljavog veša koji je iznela u „Zadruzi“ i plaši se da ostane sama kod kuće – priča izvor i dodaje:

– Majka i porodica su svakako uz nju, a sigurno će joj trebati vremena da sve odboluje i prihvati. Svesna je i da ima veliku podršku naroda, a pogotovo žena koje su doživele slične traume i to je na neki način dosta ohrabruje – rekao je izvor za „Blic“.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare