„JANJUŠ TREBA DA POBEDI, ODOLEO JE MAJI“ Dejan Dragojević otkrio svog favorita! Opleo po Aleksandri: Momku je napakovala POLICIJU

Nakon devet meseci borbe, kraha i rađanja novih ljubavi, puno suza i drame, ali i smeha, večeras se završava šesta sezona Zadruge.

Pred samo finale svoje utiske o ovogodišnjoj sezoni preneo je Dejan Dragojević, prošlogodišnji pobednik ovog šou programa!

Kako ti se čine superfinalisti, da li smatraš da su svi tu zasluženo?

– Pa onako, mislim da su neke diskvalifikacije dale na prednosti određenim ljudima da se nađu tu u samom finišu, a smatram da im nije mesto jer su lažovi, foliranti i nekoliko sezona zaredom pokazuju isto, ali i pokazali su da se ne mogu promeniti na bolje tako da ne znam ko to voli.

Kome ide tvoja podrška i zbog čega?

– Podrška sam mom Zetu, mojoj Patrolnoj šapi, a favoriti za pobedu su Bilal, Ivan, Ana, Janjuš.

Kako opisuješ šestu sezonu i po čemu se razlikuje od drugih?

– Šestu sezonu opisujem kao dosta lažnih emocija jer su imali po 3-4 u roku od 10 meseci, dosta laži, spremni na sve za superfinale. Spremni su na sve, ali ne iskreno nego na silu.

Po čemu smatraš da si se ti izdvojio od svih ostalih pobednika?

– Mislim da je svaki pobednik do sad bio jedinstven, naše životne teme su nas istakle jer su bile iskrene i promenljive bez da smo kalkulisali… Ja sam izdvojen jer sam jedini muškarac koji je pobedio.

Šta po tebi treba da poseduje pobednik šeste sezone i u kome vidiš te osobine?

– Nijedna osoba nema te osobine, ali ono što su pokazali je dovoljno da se izdvoji Bilal, Ivan, Ana, Janjuš… potrebne su promene, napredak, iskrena osećanja… Oni su ostali dosledni onome što su oni. Bilal koketa, Ana dostojanstvena, Ivan veran, odan, Janjuš se klonio svojih najvećih stvari, a to je Maja jer je ipak zbog nje promenio život, a sad joj je odoleo i ostao je da se bori za ćerku.

Kakvo je tvoje mišljenje o plasmanu Aleks i Cara, šta im predviđaš?

– Što se tiče njih, ne znam neki im je Hairli… ako budem iskren biće da sam ljubomoran ili ne znam šta… Ali za 7 dana ćete čitati kao i svake godine isto… Šta da predvidim devojci koja je svom momku napakovala policiju i šta da predvidim momku koji je rekao sa kim mu je sve devojka povezivana sa ozbiljnim ljudima… rekli su sami o sebi… Ovo nisu moje reči.. Njihove porodice su pričale o njima kroz celo učešće, to nije moja briga, ne ulaze u moju kuću.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Pink)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare