UZBUĐENA SAM! Ksenija Bujišić pred ulazak u studio progovorila o prvom radnom danu na televiziji Informer!

Poznato TV lice, Ksenija Bujišić, koja je vodila vremensku prognozu, a zatim i emisiju „Šok tok“, postala je voditeljka jutarnjeg programa televizije Informer.

Razgovarali smo sa Ksenijom u šminkernici naše televizije pre početka jutarnjeg programa, gde nam je otkrila kako se oseća prvog radnog dana, kao i to da li se plaši izazova koji su pred njom. 

– Uzbuđena sam. Nekako, prvi put u životu sam ovoliko dugo bila bez radne obaveze. Zato što sam se porodila i onda sam bila na tom porodiljskom duže nego što je to bila moja prvobitna zamisao. Međutim, tako su se namestile neke okolnosti. Jesam uzbuđena i mislim da još uvek nisam ni svesna da počinjem da radim. Sve ovo mi je falilo. I malo da se proćaska u šminkernici, jer je tu uvek najzanimljivije, da se sređujemo, to uzbuđenje… Tako da, baš sam srećna – rekla je ona i otkrila da joj uopšte nije teško da vodi jutarnji program, te da ustaje rano:

– Bio mi je problem kada sam prvi put promenila način života i iz zabave stigla u jutarnji program. Kada sam radila vremensku prognozu na Prvoj, tada mi je to bio šok „Kako ću, sad treba da ustanem u vreme kada sam nekada maltene išla na spavanje“, ali tad sam ustvari okusila čar jutra, koliko je lepo kada završiš sa poslom rano i taj osećaj da si već oko 13h gotov i da imaš ceo dan slobodan. Tada sam shvatila sve moguće benefite tog jutarnjeg programa. Tako da, na to rano ustajanje ne gledam kao na neku muku i neki teret. Naprotiv, baš mi je drago što sam ponovo u tom svom ritmu koji mi prija.

Bujišićeva kaže da joj novi radni ritam u potpunosti odgovara. 

– Kada sam postala majka na posao sam se vratila već dva meseca nakon porođaja i vrlo mi je odgovaralo zbog ritma života novopečene mame da sam što ranije gotova sa svojim poslovnim obavezama. Sad se ne menja ništa, s tim što me umesto jednog kod kuće čeka dvoje pilića. Tako da, mislim da je i zbog dece radni ritam odgovarajući. Ključ je dobra organizacija, a meni to ide od ruke.

Voditeljka priznaje da joj se dopada kolektiv televizije Informer, kao i da je mnoge ljude upoznala dok je radila u drugim medijima.

– Neke znam i od ranije. Ljudi iz naše branše se manje-više svi znaju. Pozitivno sam se iznenadila, nisam ni znala sa kim sam u timu. Moram da kažem da sam pozitivno iznenađena kako sam prihvaćena i verujem u nas, sigurna sam da ćemo zajedničkim snagama ostvariti svoje ciljeve koje smo zacrtali i zamislili.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare