RIJALITI TRAGEDIJE! Kapisoda pucao Kseniji u čelo, Antal ubio majku, a Marijana nestala: Ove tragedije su obeležile „Velikog brata“! 

Među najjezivijim svakako je ubistvo pevačice Ksenije Pajčin od strane njenog partnera Filipa Kapisode, saobraćajna nesreća u kojoj su živote izgubili Elmir Kuduzović, Stevan Zečević Zeka i Zorica Lazić, kao i nestanak Marijane Seifert, a ovo su sve tragedije koje su obležile ovaj projekat.

Pionir među rijaliti programima na ovim prostorima jeste „Veliki brat“, a njega su u Srbiji obeležile brojne stravične tragedije koje lede krv u venama.

Tragedija u kojoj su život izgubili Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin samo je jedna u nizu stravičnih smrti kojima je zajednička veza kuča na Košutnjaku. Prvo je ljubavni par doživeo saobraćajnu nesreću u selu Lisović, i to na putu do Ksenijine vikendice, za koju su mnogi mislili da je Filipov način da ih oboje još tada usmrti. Dva meseca nakon toga, 16. marta 2010, Filip je Kseniji oduzeo život, a potom izvršio samoubistvo. Kapisoda je bio učesnik treće sezone „VIP Velikog brata“ 2009. godine, kada je osvojio treće mesto.

„Veliki brat“ koji je sniman 2007. godine prekinut je, odlukom produkcije, zbog pogibije troje učesnika koji su ranije napustili šou. Elmir KuduzovićStevan Zečević Zeka i Zorica Lazić doživeli su saobraćajnu nesreću kad je automobil u kojem su se vozili pri brzini od 150 kilometra na sat neobjašnjivo promašio most, sleteo s puta i odleteo u reku. Troje od četvoro takmičara je poginulo na mestu, dok je Vladimir Sarić preživeo samo zato što je ispao iz auta. Vest o njihovoj smrti 29. decembra ujutru šokirala je celu Srbiju, ali i region.

Jedan od nastradalih učesnika „Velikog brata“ je i Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo u septembru vozeći kajt na Dunavu. Reper je, takođe, učestvovao u „VIP Velikom bratu“ 2009. godine, gde je proveo 29 dana i osvojio drugo mesto.

– Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u „loop“, odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov – rekao je tada očevidac, piše Telegraf.

Pobednica „Velikog brata“ 2011. godine, Marijana Seifert nestala je nestala krajem aprila prošle godine. Potraga za njom, zvanično, još uvek traje, a prema napisima medija – roditelji joj prolaze kroz pravi pakao. Ubrzo nakon što je njena sestra Maja Kovačević ispričala da je izgubila svaku nadu da je Marijana živa, majka je takođe i u suzama priznala da sumnja na najgore.

– Poznavajući nju i njen karakter, nije se ona ubila sama. Ili ju je nešto psihički dotuklo da bi to napravila, a da bi to sama napravila – ne. Neko je tu pomogao, barem psihički jer ne morate ubiti čoveka fizički, možete i psihički. Ko, zašto, kako, ne znam. Verovatno će se kad-tad saznati, ali ko zna hoću li ja to dočekati. Da neko ide da ubije, zar bi se setio da skine torbicu? Nema nikakve logike po mom mišljenju – kazao je Ivo Kovačić, Marijanin otac pre nekoliko meseci.

Antal Skendžić, takođe učesnik „Velikog brata“, 2007. godine brutalno je ubio svoju majku Rozaliju, a za ovaj zločin dobio je kaznu zatvora od 10 godina.

Nakon što je odslužio kaznu, Antal je pušten na slobodu, međutim, po izlasku iz zatvora otišao je u kuću svoje bake, u Lukinom Selu kod Zrenjanina, kojoj je pretio i tražio nasledstvo, zbog čega je, po njenoj prijavi za uznemiravanje i zlostavljanje, ponovo završio u pritvoru od mesec dana.

Antal je zatim pretio i svom dečku, transvestitu Danielu Pinteru, koji je nakon njegovih pretnji pobegao u Nemačku.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare