Sin poznatog sportiste ubio sina (8), pa izvršio samoubistvo: Sumnjičen za nestanak supruge

Sin bivšeg igrača Red Soksa, Džordža Skota, navodno je ubio svog osmogodišnjeg sina pre nego što je digao ruku na sebe u njihovoj kući u američkoj državi Masačusets u petak, rekli su zvaničnici.

Scenu ubistva i samoubistva otkrila je policija koja je obavila proveru zdravlja u kući 54-godišnjeg Džordža Skota Trećeg u Nju Bedfordu nešto posle osam sati, preneo je Boston Glob.

Skot i njegov sin Dante Hazard pronađeni su mrtvi u kući, saopštila je kancelarija okružnog tužioca u Bristolu Tomasa M. Kvina III u petak uveče, piše Njujork post.

– Gospodin. Skot, za kog se veruje da je ubio dečaka pre nego što je sebi oduzeo život, živeo je kući sa dečakom – rekao je Greg Miliote, portparol tužioca za Glob.

Vlasti su saopštile da je Skot najverovatnije ubio svoje dete oštrim predmetom pre nego što je izvršio samoubistvo, navodi VCVB.

– Ćekamo potvrdu lekara o ovim i svim drugim detaljima – navedeno je u saopštenju tužioca.

Portparol tužioca potvrdio je da je Skot sin bivšeg igrača svih zvezda Red Soksa Džordža Skota, koji je proveo devet sezona u Bostonu tokom 1960-ih i 1970-ih.

Kortni Kolumbo (34) rekla je za Globus da je živela u kući pored Skotove kuće od 2020. godine sa svojim sinom i dodala da je on oduvek bio prijateljski nastrojen sused. Rekla je da bi ponekad videla dečaka Dantea kako se igra napolju.

– Bila sam šokirana kada sam čula šta se dogodilo. Nisam ovo očekivala. Žao mi je samo dečaka, on ništa od toga nije zaslužio – rekla je.

Pre oko dve nedelje, detektivi koji istražuju nestanak dečakove majke Lize Hazard pretražili su kuću, objavio je The Boston Globe.

Majka se vodi kao nestala od marta 2019. godine, a policija je smatrala da je Skot u nekoj vezi sa nestankom, slučajem koji i dalje nije rešen, piše Telegraf.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare