KO ĆE ODNETI 70.000 EVRA U ZADRUZI Njih troje su glavni favoriti za pobedu, iznenadićete se kada vidite ko je u pitanju 

Poslednju sezonu rijalitija “Zadruga 6” obeležila je prevara Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić. Nakon toga, ulazak njegove bivše Ane Ćurčić zauvek je promenio tok rijalitija, prenosi Blic.

Glavni akteri su postali preko noći “zvezde“ tabloida i dobili ogroman publicitet zbog sramne prevare pred kamerama. Posle diskvalifikacije Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića samo nekoliko dana pred rijaliti, postavilo se logično pitanje: Ko će biti pobednik? Kako napominje naš izvor, najveće šanse za pobedu ima Ana Ćurčić.

– Ana je glavni favorit za pobedu od 70.000 evra. Ako se gleda logika rijalitija, da žrtva najbolje prolazi, Ana onda ubedljivo ima najviše šanse za prvo mesto. Prolila je suze, doživela javnu prevaru i svog sada već bivšeg partnera gledala sa ljubavnicom nekoliko meseci u rijalitiju. Nije joj bilo nimalo prijatno, osećala se poniženo i uniženo od strane Zvezdana Slavnića. Neki čak govore i da je bila hrabra što se uopšte upustila u avanturu zvanu rijaliti – priča izvor za “Super TV“ i dodaje:

– Ivan Marinković takođe ima velike šanse za pobedu. Ove sezone se pokazao u dobrom svetlu. Zakopao je ratne sekire sa porodicom Kulić, a i najemotivniji momenat je bio kada

se posle dužeg perioda pomirio sa sinom Željkom. O njihovom susretu u rijalitiju su svi pričali, a mnogi gledaoci su navodili da su se rasplakali zbog emotivnog prizora – poručuje izvor i napominje da veliku šansu ima i Aleksandra Nikolić.

– Postoji mogućnost da dobar plasman ima i Aleksandra Nikolić. Ona je jedan od glavnih favorita u “Zadruzi“. Javno je ostavila Dejana, nije htela da ga prevari, samim tim je bila iskrena. Narod je to kod nje prepoznao, a iz prethodne sezone ima veliko glasačko telo. Njeni fanovi su veoma strastveni i nije im teško da za glasanje ulažu i po 10.000 evra. Ostaje da se sačeka finale koje je za par dana kada će se saznati ko je pobednik rijalitija – zaključuje dobro obavešten izvor za “Super TV”.

BEZ RIJALITIJA, NE ZNAJU GDE ĆE

Mnogi takmičari, poput Zorice Marković i Lepog Miće, koji su već godinama u rijalitiju nakon gašenja istog teško će se naviši na život van kamera.

– Navikli su na lagodan život i ogroman novac koji su zarađivali u rijaliti. Skoro da su zaboravili na svoje primarne profesije i sigurno je da neće znati gde će i šta će, samo je deo onoga što se može pročitati ovih dana na društvenim mrežama.

UDARNA VEST.rs (Blic)Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare