ANA BILA SA BULIĆEM ZVEZDANU IZA LEĐA?! Oglasio se Zvezdanov blizak prijatelj i izneo ŠOK TVRDNJE: Ta žena je spremna na sve…

Jedna od gorućih tema “Zadruge 6“ svakako je odnos bivših vanbračnih partnera Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Naime, mnogi u Beloj kući posumnjali su u celokupnu Aninu priču o navodnom teroru koji je pretrpela od strane Zvezdana, a sada se za domaće medije oglasio blizak prijatelj Slavnića koji je izneo šokantne tvrdnje o Ani i njenom ponašanju napolju, kao i o pojedinim izjavama u Beloj kući koje su gledaoce i te kako bacile u rebus.

– Kao što svi mogu da vide Ana je vrlo kontradiktorna. Svi su mogli da primete kako se malo, pomalo upliće u sopstvene laži. Ona neprekidno gleda u Zvezdana i daje mu signale… Pokušava da dopre do njega na sve načine. Šta joj je značilo kada je rekla u pušionici kako bi se oni da su ušli zajedno zezali s Majom i kako je on sada toliko loš, a ona je ta koja je ušla za veliku lovu da ga ukanali – počinje Zvezdanov drug i dodaje:

– Ona neprekidno ističe taj Zvezdanov porok u prvi plan, a ona ja ta koja je kockala i uživala u tome. Uvereni smo svi da je Ana sve vreme napolju bila sa Acom Bulićem, ko zna šta postoji sve među njima i šta su Zvezdanu radili iza leđa, ta žena je spremna na sve i ništa joj nije sveto. Anđela je bila u pravu kada je to rekla za nju i Bulića. Dok je Zvezdan najčešće sedeo kod kuće i živeo povučeno, ona je bila ta koja je stalno izlazila po gradu i ko zna sa kim se sve viđala i provodila. Ona je u tom gasu, uživa u tome! Ana se vrlo dobro uklopila u ulogu žrtve, ali ipak je istina malo drugačija i trebalo bi da svi znaju ko je Ana Ćurčić – otkriva Zvezdanov prijatelj, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare