ŽEŠĆA MAKLJAŽA NASRED RASKRSNICE U BEOGRADU: Muškarci se vuku, BACAJU PO HAUBI i lome retrovizor! Prizor zaprepastio ljude (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je još jedan snimak brutalne makljaže, koja se po svemu sudeći, odigrala na jednoj prometnoj raskrsnici u Beogradu.

Naime, kako se može videti na snimku koji kruži mrežama, dvojica muškaraca zaustavila su svoje automobile na semaforu, a zatim nasrnuli jedan na drugoga. 

Oni su se vukli, davili i bacali jedan drugoga na haubu, a u jednom momentu uspeli su da išupaju retrovizor na automobilu, dok su ljudi iz neposredne blizine sve vreme pokušavali da ih razdvoje.

POGLEDAJTE SNIMAK OVDE

Ispod ove objave, komentari šokiranih korisnika socijalnih platformi nisu prestajali da izražavaju svoje zgražavanje ovom nemilom situacijom.

„Dva odrasla čoveka na ovakav način rešavaju problem? Nasilje ništa nikada nije rešilo“, „I polupaše retrovizor, o Bože“, „Oboje uhapsiti i poslati u šumu na društveno koristan rad“ – samo su neki od njih.

Šta je izazvalo ovaj incident još uvek ostaje nejasno, kao i sam epilog.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare