POČELA JE DA HALUCINIRA… Marija vodi Miljanu na psihijatriju, Kulićeva očajna zbog ćerkinog ponašanja: Meša alkohol i lekove! 

Vodim Miljanu na psihijatriju, krajnje je vreme da se izleči, poručuje za Informer Marija Kulić! Nakon što je Miljana javno optužila svog dečka Nenada Macanovića Bebicu da ju je pretukao, njena majka tvrdi da je problematična Nišlijka sve umislila jer je mešala alkohol i lekove!

– Miljana je sve izmislila, pretila je da će da uništi Bebicu, pa je medijima slala poruke da ju je on pretukao i davio. Prava istina je da je ona izujedala njega i mene! Počela je da halucinira jer je pila alkohol kod drugarice u Nišu, a pre toga je popila jake lekove zbog svog psihičkog stanja. Sve joj se pomešalo i počela je da priča gluposti. Niko je ni prstom nije taknuo, a ona nas blati!

Opet se kocka

Miljana Kulić je pre skoro dva meseca napustila rijaliti i odmah se vratila kockanju:

– Htela je da ide da se kocka, a onda je pravila haos jer je nismo pustili. Ona je bolesna i kockar je, ali i za to ima rešenje. Neću da dozvolim da prokocka sve što je zaradila i da njeno dete ostane bez ičega! – kaže Marija.

– priča uznemireno Marija i dodaje da je čvrsto odlučila da odvede ćerku u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti „Gornja Toponica“, gde je Miljana već bila smeštena 2019. godine, kada je pretila da će se ubiti: 

– Hitno joj je potrebno ozbiljno lečenje u „Toponici“! Ona niti zna kakve poruke šalje ljudima, niti zna šta priča! Od juče je njen mobilni telefon kod mene i biće dok se potpuno ne izleči. Siniša i ja smo bolesni ljudi, operisani, i ne možemo da trpimo ovaj haos koji pravi. Ni njeno dete ne može da odrasta uz takvu majku!

Podsetimo, diskvalifikovana učesnica „Zadruge“ preksinoć je u porukama koje je poslala Pinku optužila Bebicu da je nasilnik.

– Ubio me od batina ovaj smrad Nenad! Idem pravo u SUP sve da prijavim! Gušio me je, davio i udarao glavu o zid! Više me niko ne interesuje, idem da skočim! Majka još viče na mene – piše u porukama, a onda joj je, navodno, Bebica oteo telefon i poslao sledeću poruku produkciji:

– Nenad je. Nisam joj dao da ide u kazino…

Nekoliko sati kasnije Miljana je za Instagram pozirala sa svojom porodicom i napisala: „Pozdrav za sve pratioce. Prvoaprilska šala“!?

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare