PEVAĆU NA ROMSKIM SVADBAMA ONI TRAŽE PEVAČE SA DUŠOM, A JA SAM TA ! Jovana Jeremić najavila spektakl 

Jovana Jeremić juče je i zvanično započela muzičku karijeru i snimila spot za svoju prvu pesmu „Roleks“. Najpopularnija voditeljka u regionu je kadrove snimala u helikopteru, limuzini, u Beogradu na vodi…, a u pauzama je za Informer otkrila da priželjkuje da peva i na romskim veseljima! 

Pevački uzori

Uzor mi je Marija Šerifović, ona mi je top u svemu, a od muških pevača  to je Aca Lukas.

– Radiću sve vrste veselja, pa i romska! Znate da ne može svako to da radi, Džej Ramadanovski je tu bio kralj, a sada će i meni biti čast da tamo nastupam! Svaka pevačica sanja da ode na romska veselja, ali Romi traže pevače koji imaju dušu. Ja sam takva osoba, sa dušom i emocijom! Sva velika imena su radila ta veselja, volela bih da tamo nastupam sa Snežanom Đurišić, Cecom Ražnatović… – rekla je Jovana Jeremić.

Opšte ludilo

Ona je otkrila na koga se ugleda u muzici:
– Moj uzor je Marija Šerifović! Ona mi je top u svemu, ona je moja Škorpija! Veoma cenim i poštujem Natašu Bekvalac, obožavam i ove mlađe poput Breskvice i Cobija. Od muških pevača izdvojila bih, naravno, Acu Lukasa. Međutim, meni nije cilj da budem veća zvezda od Cece Ražnatović, Marije Šerifović, Lepe Brene… Biće mi čast ako me neka od njih pozove da otpevamo nešto na koncertu, to će mi biti dovoljno! Sve su to ozbiljne pevačice, a ja sam šou-biz majstor koji ume da pravi opšte ludilo, koje inficira krv publike i zato me svi gledaju.

Ekskluziva

Moji nastupi će biti skupi, jer ja sam čista ekskluziva i niko neće ostati ravnodušan posle toga.  

Voditeljka želi da bude najbolja i u muzici, pa će raditi na usavršavanju svog glasa:
– Planiram da krenem na časove pevanja! Znam da šou-biznis neće biti isti posle mog ulaska u pevačke vode. Još ne znam kada ću krenuti sa nastupima, ali znam da će biti spektakularni. Svi znaju da sam ja šoumen i da će oni koji me budu angažovali od mene dobiti i spektakl i pevanje! Biće kratko i slatko, ali i skupo, jer ja sam čista ekskluziva i niko neće ostati ravnodušan posle toga!

Jovana nam je otkrila zašto je prvu pesmu snimila sa muzičarima Devlom i Napoleonom.
– Na početku karijere sam mnogo pomogla tim mladim momcima i oni su sada, nakon sedam godina, rešili da me iznenade i naprave pesmu. Znali su da mi je životna želja da postanem pevačica. Pesma je o Jovani Jeremić kao seks-simbolu Srbije i Balkana. Zove se „Roleks“ i u jednom delu čućete i mene. Spot je veoma skup, nosim na ruci „roleks“ od 60.000 evra, vozim helikopter, limuzinu… Uskoro će publika moći da vidi sve i sigurna sam da će im se dopasti. To, međutim nije kraj, snimiću još jednu pesmu „Roleks 2“, u kojoj ću sve vreme da pevam! – završava priču Jeremićeva.

Tekst Jovanine pesme „Roleks“

„Ona je ‘Guči’ mama,
pare sve napravi sama,
oko nje je uvek fama,
paparaci i galama…
… Kučke tebe ne vole zbog toga!“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare