OGLASIO SE VAZURA: Evo šta je rekao o zabrani bivšim fudbalerima da uđu na stadion Partizana i Teleoptik 

Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura izjavio je da trojici bivših igrača kluba Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću, nije zabranjen ulaz na stadion Partizana i Sportski centar Teleoptik.

U toku dana se pojavila informacija da je bivšim asovima Partizana poručeno od strane rukovodstva kluba da su „persona non grata“, a kao razlog se navodi da navodno nisu pristali na novi reprogram duga koji klub ima prema njima.

Vazura je za Informer poručio.

– Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao.

Generalni direktor crno-belih tvrdi i da su Obradoviću, Markoviću i Jojiću isplaćena sva dugovanja.

– Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda su odsekli svaki kontakt sa ljudima iz kluba.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare