SVE IH RASKRINKALA! Ana Jovanović oplela po zadrugarima, žestoko osudila nju, pa otkrila najmračnije tajne ukućana 

Tokom prethodnih nekoliko dana digla se prašina o odnosu Milice Veselinović i Mikice Bojanića. Naime, njih dvoje provode i suviše vremena zajedno, razmenjuju nežne reči, večeraju, a nakon svega toga su usledili i dodiri. Da li simpatije između njih zaista postoje, to je ovih dana glavno pitanje u „beloj kući“.

Tim povodom, oglasila se bivša učesnicu rijalitija, Anu Jovanović, koja je prokomentarisala trenutna dešavanja u Zadruzi.

Primetila sam da su simpatije između Milice i Mikice obostrane, i da to traje veoma dugo. S’ vremena na vreme, oni se tako peckaju, ona pokušava na okrene na sprdnju, ali vidi se jasno da tu postoji nešto.Ukoliko bi Mikica popustio kočnice, svašta bi se tu izdešavalo sigurno. Ne razumem kako je dopustila da ima takav odnos sa čovekom koji je oženjen. Okej druže se, ali neke granice prevazilaze njihovo prijateljstvo – rekla je ona za Pink.rs

Takođe, ona je otkrila u kakvom su odnosu bili Mensur Ajdarpašić i Anđela Đuričić.

-Anđela se totalno više izgubila, ne zna da l’ je pošla ili došla. Tako mu je brzo oprostila sve, tako je lako prešla preko svega. I sad je opet ostavio i ona opet plače i kuka. Stvarno je užasno gledati to sve ponovo. Meni Mensur nikada nije rekao da je imao nešto sa Anđelom. On nije momak koji priča sa kim se viđa, ali znam da su imali sigurno nešto. Sećam se kakva su tu pecanja bila prošle godine. Nakon toga nisu pričali, pa su se ponovo našli zajedno na moru. Ne želim da se Mensur naljuti zbog ovoga, ali jednostavno kada neke stvari posložim, nemoguće je da nisu ništa imali – rekla je Ana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare