ĐAK SAZNAO DA NEĆE BITI OCENJEN JER NA SKORO POLOVINU ČASOVA NIJE BIO PA OVAKO ZAPRETIO! Nastavnica: Bio je zastrašujuće AGRESIVAN

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se objava u kojoj je nastavnica napisala da je dobila pretnje od učenika jer je saznao da neće biti ocenjen zbog izostanaka.

– Juče mi je učenik, kada je saznao da će biti neocenjen jer nije bio na 47 odsto časova, iz hira, a ne zbog bolesti, rekao: „E sad ću da zovem tatu“Bio je zastrašujuće agresivan. Roditelji dozovite se pameti, ne pravite d***** od dece. Dosta je bilo – piše u objavi.

Naime, tvit je pokrenuo lavinu komentara uglavnom zabrinutih korisnika zbog sadašnjeg odnosa đaka prema nastavnicima,učiteljima i profesorima.

– Ja sam jednom na roditeljskom rekla da roditelji prave od dece i***** nesposobne za život, jer im u svemu, ali svemu udovoljavaju, serviraju sve na tacni. Ja sam ispala loša majka. Okej, ja se povukla. Ali vidim da sam okej postupila da budu samostalni, dok za savet, razgovor sam uvek tu – piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

– Da da. To počinje još u vrtiću. Sa onim „Ma sad će oni da vide“…

Povodom ove priče neki nastavnici su napisali svoja slična iskustva koja su imali sa đacima.

– Desilo mi se dva ili tri puta. Uglavnom moj komentar: „Odlično! Zovi, da ne moram ja da trošim vreme i impulse. Reci da dođe tad i tad svašta nešto imam da prenesem, samo da pripremim dokumentaciju“. Nikad se niko nije pojavio – navodi se u komentaru, dok je autorka objave dodala:

Zahtev roditelja

Da se vrati izbacivanje iz škole

Pojedini korisnici su prokomentarisali i da treba vratiti kaznenu meru da se sa 25 neopravdanih đak isključuje iz škole.

– Da se vrati 25 neopravdanih i letiš iz škole. Znaju prava, a o obavezama nemaju blage veze – navodi se u komentaru.

– Otišao je sa telefonom u ruci besno napolje. Bilo je nekoliko policajaca u školi pa sam ih upozorila da ne puštaju nikoga. Pa čak ni gospodina tatu sa službenom legitimacijom. I tako…

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare