OFK BEOGRAD PONOVO PROZVAO ZEMUN POSLE UTAKMICE SA EKIPOM BASK: Izdali saopštenje nezadovoljni dešavanjima na tom meču!

OFK Beograd dobio je veliki derbi Srpske lige Beograd prošle subote u Gornjoj varoši kada je golom Andrije Kaluđerovića sa 1:0 pobedio domaćina.

Romantičari tada nisu bili zadovoljni suđenje Srđana Jovanovića, arbitra sa značkom FIFA, jer su zbog isključenja morali od 33. minuta da igraju sa igračem manje. Tada su se oglasili saopštenjem, a kako danas prenose mediji pisanje Tanjuga, opet su se oglasili, nezadovoljni dešavanjima na utakmici između ekipa BASK TEK – Zemun 2:3 (1:0).

„Brukanje i nameštanje utakmica u Srpskoj ligi Beograd se nastavlja iz kola u kolo, a sve u režiji FK Zemun. Juče se desila ko zna koja po redu nameštena utakmica na koju Fudbalski savez Beograda ponovo nije reagovao i koji nastavlja da se pravi slep i gluv na očigledna nameštanja koja su čak došla i do UEFA koja je zbog toga pokrenula istragu.

Juče im je saučesnik bio FK BASK. Naravno, u FSB niko neće reagovati ni ovog puta, ali zato mi u OFK Beogradu ne želimo da ćutimo. Zemun je bio učesnik u sumnjivim radnjama u mnogo mečeva ovog proleća, a sve pozivanjem na „više interese“, prenosi Kurir.

Jedina utakmica koju nisu uspeli da nameste ovog proleća je bila upravo protiv OFK Beograda i videlo se gde im je mesto po kvalitetu. Čak i u toj utakmici protiv OFK Beograda su pokušali da nameste preko sudijske organizacije i tu bruku su svi videli, ali im nije uspelo.

Nastavljaju dalje i pokušavaju na sve načine da ostanu u trci, dok ta bruka stiže i do UEFA. Ne želimo i nećemo da ćutimo i pozivamo javnost da obrati pažnju na sve ono što se događa u FSB i da krovna organizacija FSS pod hitno reaguje, jer sadašnje rukovodstvo beogradskog saveza to neće učiniti.“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare