PREDSEDNIK VUČIĆ IZ CRNE GORE: U Srbiji će crnogorski narod uvek imati iskrenog prijatelja i dobrog partnera

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u Podgorici inauguraciji novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, nakon čega se obratio javnosti.

– Želeli smo kao Srbija da ukažemo poštovanje narodu Crne Gore, želim im sve najbolje u budućnosti.Prisustvovao sam polaganju zahteve, želim im sve najbolje u budućnosti. u Srbiji će imati iskrenog prijatelja i dobrog partnera. Nešto su nam drugačije nijansirani stavovi oko događaja u svetu, ali to ne sme promeniti naše odnose.

Predsednik se osvrnuo i na napade iz Hrvatske.

– U Hrvatskoj, što gore o meni pišu, narod me u Srbiji sve više voli. To sam ja sve s njima dogovorio, ta mržnja koju sipaju protiv mene je nešto što mi ide u korist. Pogledajte naslov iz 2017, isti, Vučić je uplašen, gotov – kazao je Vučić, i istakao da se nada unapređenju odnosa svih iz regiona, prenosi Kurir.

– Želeo sam da pokažem poštovanje i koliko nam je važno da u Crnoj Gori imamo istinskog prijatelja. Svaki napredak je za nas od izuzetnog značaja. Razumeo sam Milatovića da želi jačanje ekonomskih veza, i jedni i drugi smo na evropskom putu. Ja bih se ponekad usudio da kažem i bratskih odnosa.

Podsetimo, predsednik Vučić se pre inauguracije sastao sa predsednikom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem i liderom Demokratske narodne partije Crne Gore.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare