ZA NEVERICU: Kosovska policija oduzela 1.245 saksija s cvećem pod sumnjom da su ilegalno donete iz Srbije?!

Ispostava Kosovske policije za region Istok oduzela je 1.245 saksija sa cvećem na putu Kosovska Kamenica-Gnjilane zbog nedostatka propratne dokumentacije, navodeći da se sumnja da je cveće “ilegalno donetno iz Srbije“, prenos Indeks onlajn.

Iz kosovske policije su saopštili da je nakon rutinske kontrole, u kombiju marke mercedes pronađeno i zaplenjeno 93 paketa cveća.

„Operativna jedinica Istok je, nakon dobijanja informacija sa terena o sumnjivim kretanjima u pograničnom pojasu, preduzela neophodne operativno-taktičke mere i provere na putevima graničnog pojasa i sporednim i regionalnim putevima na području Kamenice i Gnjilane. Oko 19.10 na magistralnom putu Kamenica-Gnjilane zaustavljeno je kombi vozilo marke Mercedes lokalnih registarskih oznaka. Prilikom pregleda, u kombiju je pronađeno ukrasno cveće različitih vrsta, 93 paketa, 1.245 vaza za koje nije postojao propratni dokument o poreklu i sadržaju, zbog čegase sumnja se da je cveće legalno uvezeno iz Srbije“, navode iz Kosovske policije, prenosi Kurir.

Kako dodaju, slučaj vodi policija, a sve dalje radnje biće preduzete u saradnji sa Tužilaštvom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare