DRAMA U RIMU: Ništa od Novakovog meča?!

Srpski igrač Novak Đoković bi danas trebao da izađe na teren, gde će u osmini finala mastersa u Rimu odmeriti snage sa Kameronom Norijem, britanskim teniserom.

Njihov meč je bio zakazan za 11 časova, na glavnom terenu kompleksa Foro Italiko, ali su sve prilike da njihov okršaj neće početi u zakazano vreme. Razlog su, naravno, vremenski uslovi.

Naime, od ranog jutra u italijanskoj prestonici pada kiša, a po najavama meteorologa, ona se neće zaustavljati gotovo ceo dan, pa postoje šanse da danas i ne vidimo tenis u „večnom gradu“. Ipak, jasno je da i meteorolozi umeju nekad da pogreše, a u korist našeg tenisera ide i činjenica da je njegov i Norijev duel prvi na programu, pa ipak postoji šansa da njih dvojica danas izađu na teren i odigraju svoj duel u okviru osmine finala, piše Republika.

Novak nije jedini srpski teniser koji bi danas, prema programu, trebao da izađe na teren, jer je u konkurenciji u Rimu ostao i Laslo Đere. Njegov duel sa Norvežaninom Kasperom Rudom je trebao da počne danas oko 15 časova, pa su sve prilike da Lacija danas nećemo gledati na terenu Foro Italika.

Organizatori od samog početka turnira muče muku sa vremenskom prognozom, a juče su, upravo zbog kiše, prekinuta tri duela, koja bi trebala danas da se završe. Ipak, videćemo da li će vremenski uslovi to dopustiti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare