Evo gde je Tristan Vukčević i zašto nije bio u timu protiv SC-a /VIDEO/

Košarkaši Partizana su poraženi u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige od Studentskog centra i to usred Beograda, i nalaze se pred eliminacijom. Drugi meč, za crno-bele presudan, na programu je u četvrtak. Ono što je privuklo dodatnu pažnju jeste izjava Željka Obradovića, trenera Partizana, posle meča o Tristanu Vukčeviću, koji nije bio u timu.

– On je u Americi. Pojma nemam gde. Znam samo da je dobio dozvolu kluba – izjavio je Obradović i nije hteo dublje da ulazi u detalje posle poraza od Studentskog centra.

Vukčević se nalazi u Čikagu gde je imao treninge pred NBA skautima uoči predstojećeg drafta. Tristanu se predviđa da će biti izabran u drugoj rundi. 

– Srpski centar je među napadački talentovanijim visokim košarkašima u aktuelnoj klasi koja izlazi na draft ali ipak su prognoze da će biti odabran u drugoj rundi jer postoji zabrinutost oko njegove defanzivne igre i spremnosti da pređe u NBA – pisao je o Vukčeviću ESPN, uz objašnjenje “da ga skauti još nisu videli uživo jer nema konstantnu minutažu u Partizanu”, prenosi Mondo. 

Vukčeviću ne ide loše u Americi, a izveštaji trenera govore da je impresionirao ljude iz NBA lige, pogotovo svojim šutem.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare