KATARINA GRUJIĆ PROŠIRUJE PORODIČNI BIZNIS: “Gradimo još jednu kuću na moru, dobro nam ide“ Posao cveta 

Katarina Grujić je otkrila da proširuje porodični biznis i da je u izgradnji još jedna kuća u Crnoj Gori koju će iznajmljivati.

Grujićeva je stigla među prvim gostima na gala veselje koje je organizovala porodica Trajković, a tom prilikom je izjavila da je mladencima odlučila da pokloni kovertu za svadbu kako bi sami potrošili novac na ono što žele.

– Trajkovići su kao i moja prodica, ja ih poznajem od 7. godine. Đani i moj tata su pobratimi, tako da, iz godine u godinu jedva čekam ova slavlja. Marka poznajem od kako je bio mali. Ako budu tražili ja ću zapevati večeras. Ja mislim da je mladencima ipak najbitnije za poklon dati kovertu, oni treba da odaberu na šta će potrošiti taj novac – rekla je Katarina.

Pevačica je istakla da če joj ova letnja sezona biti radna, ali da će imati vremena i za porodicu.

– U junu putujem za Crnu Goru, biću dole sa mojom porodicom kod nas kući, vodimo Katju jer svaki drugi dan imam nastupe u Crnoj Gori i lakše mi je da smo svi zajedno. Jedan dan ću biti ceo dan sa porodicom, drugu noć nastupam. Moja porodica će brinuti o mojoj ćerkici i vodimo dadilju sa sobom, a kada sam ja tu, ja ću brinuti o njoj – izjavila je pevačica.

Kaća je istakla da proširuje porodično biznis i da gradi još jednu kuću u Kolašinu koju će izdavati.

– Pravimo još jednu kuću u Crnoj Gori, mnogo nam dobro ide da pravimo još jednu, sad malo manju, jer je velika za osmoro ljudi, sad pravimo manju za četvoro. Isto u Kolašinu zidamo. Imam još neke ideje na umu, neke nove planove, ali ne bih još to otkrivala. Kuću u Budvi ne izdajemo, to je za nas – izjavila je Katarina u izjavi za Kurir.

Šta je još Katarina imala da kaže možete poslušati u videu iznad.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare