PREMINULA LANA TOKOVIĆ! Tužne vesti saopštila njena drugarica Vanesa Šokčić: U šoku sam, ne prestajem da plačem 

Lana Toković preminula je jutros na VMA, a tragične vesti je saopštila Vanesa Šokčić, koja jje potpuno slomljena zbog gubitka drugarice.

Poznata sprska muzičarka Lana Toković preminula je u 57. godini, a tragične vesti je na svom Instagram profilu podelila pevačica Vanesa Šokčić.

 

Naime, ona je podelila sliku na kojoj su Lana i ona zagrljenje, sa tužnim opisom.

Vanesa Šokčić se oprostila od Lane Toković

– Pišem, brišem, nema sam! Baš maj, baš 14.! – napisala je Vanesa iz emotikone slomljenog srca. 

Portal Informer stupio je u kontakt sa Vanesom koja je kroz suze otkrila da je njena drugarica Lana preminula jutros na VMA.

– I dalje sam u šoku, ne mogu da dođem sebi, ne prestajem da plačem. Jutros u pola 5 iznenada je preminula moja drugarica u bolnici na VMA. Još uvek ne znam kada je sahrana i ne znam pravi razlog zbog čega je ona preminula, znam samo da je imala astmu – rekla je za naš portal slomljena Vanesa.  

View this post on Instagram

A post shared by Lana Tokovic (@lanatokovic)

Podsetimo, Lana Toković srpska je muzičarka. Sa uspehom je završila klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. U veoma kratkom roku postala je i najmlađi solista Džez orkestra Radio Beograda, ali odlučuje da se posveti profesiji producenta. Snimila je preko 40 trajnih zapisa za fonoteku Radio Beograda. Odmah nakon toga, otvara svoj muzički studio u Beogradu za snimanje i komponovanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare