Ovo je maloletnik koji je sekirom napao drugara i njegovu majku u Radojevu: Dečaku se bore za život

Maloletnik (13) sekirom i nožem teško je povredio tinejdžera M.S. (17), sa kojim se, inače družio i njegovu majku V.S.(57),a kako saznajemo otac maloletnog napadača je uhapšen!

POGLEDAJTE SLIKE OVDE

Kako smo ranije objavili napad se dogodio noćas oko tri sata, teško povređena žena i njen sin prevezeni su u bolnicu i lekari se bore za njihov život.

Kako je za Informer ispričao jedan od komšija maloletni napadač je pre dva dana bio kod povređenog M.S., navodno su se družili.

 Maloletni napadač živeo je kod babe u poslednje vreme. Bio je prepušten sam sebi, on je jedno od petoro dece.. Otac Mu je bio u zatvoru. – kaže jedan od komšija.

Druge komšije nisu imale lepo mišljenje o njem jer je, navodno, išao po selu i krao.

– Bez obzira na to nikom nije jasno kako je mogao ovako daleko da ode. Po selu pričaju da ima preko 20 prijava u policiji, ali on je još uvek dete i ne odgovara… – rekao je za Informer jedan od komšija povređene žene i njenog sina.

Otac priveden, krivična prijava i protiv majke

Kako nezvanično saznaju mediji ocu maloletnog dečaka K. L. (31) je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela – zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv N. T. (32), majke maloletnog dečaka, i to zbog krivičnog dela – zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare