DRAMA U MINSKU! Lukašenko iznenada završio u bolnici, policija blokirala ulice: „IZGLEDAO JE UMORNO i nervozno lupkao nogama“

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko primljen je u bolnicu uMinsku, objavili su beloruski Evroradio i Hajun.

Kako su javili, povorka automobila koja obično prati Lukašenka stigla je u bolnicu oko 7 uveče. Za to vreme prilaz bolnici je bio zatvoren, a sve okolne ulice bile su pod prismotrom naoružanih stražara.

Lukašenko se poslednji put pojavio u javnosti 9. maja, kada je zajedno sa Vladimirom Putinom prisustvovao paradi povodom Dana pobede u Moskvi, piše Yahoo.

Tada su svi komentarisali da predsednik Belorusije izgleda prilično slabo. Za razliku od ostalih lidera koji su prisustvovali proslavi, Lukašenka je trebalo voziti čak i na kratke udaljenosti. Zbog slabosti je čak propustio i zvanični ručak sa Vladimirom Putinom.

Rojters je primetio da je Lukašenko izgledao „umorno i nervozno lupkajući nogama“, a „desna ruka mu je bila vidno zavijena i generalno se činilo da mu nije dobro“, prenosi Kurir.

Kasnije tog dana, Lukašenko je prisustvovao proslavi Dana pobede u Minsku. Međutim, on je prekršio tradiciju i umesto vojne uniforme obukao je odelo i nije održao govor. A u poslednje dve nedelje prisustvovao je vrlo malo događaja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare