ĆERKA DŽONIJA DEPA I VANESE PARADI U VEZI SA DEVOJKOM! Objavila fotografiju na kojoj se ljube 

Ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, Lili Rouz Dep potvrdila je da je u vezi sa devojkom tako što je na svom Instagram profilu objavila sliku kako se ljube.

Lili Rouz Dep, ćerka Vanese Paradi i Džonija Depa, otkrila je da je u vezi sa devojkom.

Mlada glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa reperkom Danijelom Balbuen, poznatijom kao 070 Šejk. 

O njihovoj romansi je počelo da se priča u februaru ove godine, kada su bile na Pariskoj nedelji mode, a sada je naslednica slavnog glumca potvrdila navode.

Mlada glumica se, inače, trudi da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, a kako je jednom prilikom priznala, ni to što je poznata joj se ne dopada previše.

– Kako sam starija, postaje mi sve čudnije. Ako izađem iz kuće i ne izgledam dobro, a neko me fotografiše, odmah će krenuti sa pričama „Izgleda kao da je iz pakla došla, sigurno je u depresiji“. Ljudi previše brzo žele da ti je loše – rekla je ona.

Podsetimo, Lili Rouz Dep je pre romanse sa reperkom 070 Šejk bila u vezi sa glumcem Timotijem Šalamejem. Njih dvoje su odlučili da se rastanu zato što nisu mogli da se viđaju zbog poslovnih obaveza koje su imali, što je najviše uticalo na njihovu vezu. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare