„Večni grad“ rezervisan za Novaka i dobro poznatog rivala: Evo gde i kad možete pratiti uživo meč Đoković – Dimitrov

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u trećem kolu Mastersa u Rimu igra protiv Grigora Dimitrova. Njihov susret počeće iuzmeđu 14.30 i 15 sati, u zavisnosti od toga koliko brzo će završiti mečevi koji su zakazani pre ovog duela, odnosno Muhova i Đorđi, kao i Švjontek i Tsurenko.

Srpski i bugarski teniser do sada su se sastajali 11 puta. U međusobnim susretima Srbin ubedljivo vodi sa 10:1, a danas će imati prilike da tu razliku dodatno poveća i približi se tituli koja bi mu, nema sumnje, mnogo značila pred Rolan Garos.

Direktan prenos ovog duela omogućio je Sport klub 1, a meč ćete moći da pratite i uz tekstualni lajv na Sportalu.

Podsetimo, do trećeg kola Novak je stigao pobedivši Argentinca Tomasa Ečeverija nakon dva seta, dok je sa druge strane Dimitrov bio bolji od Vavrinke sa 2:0.

Đoković pao sa vrha! Alkaras preuzeo prvo mesto

Španski teniser Karlos Alkaras pobedio je u drugom kolu Mastersa u Rimu i tako preuzeo prvo mesto na ATP listi od Novaka Đokovića.

Bilo mu je dovoljno da izađe na teren u glavnom gradu Rima da prestigne Novaka Đokovića i sada je to uspeo. Zvanično će biti na prvom mestu tek od sledećeg ponedeljka, ali na uživo listi već je prvi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare