„ČUPAO JOJ KOSU I LOMIO NOKTE, UDARAO GDE JE NAJSLABIJA I UZEO PASOŠ“ Isplivali jezivi detalji nasilja Milana Jankovića Čorbe nad bivšom devojkom, Kija sve potvrdila 

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović optužila je bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbu za fizičko nasilje, nakon čega je dobio zabranu prilaska.

Teodora je nedavno otkrila da će se uskoro naći na sudu, a sada je on na svom Tik Tok nalogu objavio sramni snimak na kom govori kako je pobegao i da će se vratiti tek kad slučaj zastari.

Na Tviteru se pojavile šokantni detalji nasilja Milana Jankovića Čorbe.

– Kada se govori o femicidu spomenimo repera Milana Jankovića Čorbu, koji je svoju bivšu devojku odveo na Kosovo, oteo joj pasoš i telefon, a zatim je fizički i psihički je zlostavljao sve dok ona nije pobegla i prijavila ga, a on se sad sprda sa tim – napisao je jedan od korisnika Tvitera, a potom dodao:

– Izvežban na bivšoj ženi, Teodoru je krvnički tukao i udarao gde je najslabija, čupao joj kosu i lomio nokte, a telefon joj je kontrolisao kako niko ne bi saznao šta joj radi i kako ne bi ostali dokazi. Terao ju je da nakon batina snima spot, a u spotu se vidi i njen isčupan nokat.

Ove navode potvrdila je Kristina Kija Kockar, koja je istakla da za isto zna i njena majka Nadica Zeljković.

– Ovo je sve tačno… Dugo ćutim, jer sam čekala da Tea kaže, ali prvi put kad sam čula šta je ispričala mojoj mami da joj je radio okrenuo mi se želudac! Nepismeni ,,jako fin“ mladić je primer da ne znate šta je iza. Nadam se hapšenju istog i odgovarajućoj zatvorskoj kazni – napisala je Kija.

UDARNA VEST.rsShare
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare