TERZIĆ, MRKELA I MIJAILOVIĆ NA TRIBINI: Čelnici crveno-belih u kampanji „Zvezda je moja porodica“

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u 35. kolu Superlige rezultatom 2:1.

Odlučujući pogodak, vredan pobede i nova tri boda, postigao je Kings Kangva u sudijskoj nadoknadi, kada je rezantnim i preciznim udarcem sa više od 16 metara pogodio mrežu Novosađana.

Čelnici Crvene zvezde Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i Svetozar Mijailovićutakmicu protiv Vojvodine gledali su sa zapadne tribine stadiona „Rajko Mitić“, umesto iz svečane lože.

Rukovodstvo šestostrukog šampiona države želelo je vlastitim primerom da stane uz novu akciju kluba „Zvezda je moja porodica“. Pored čelnika Crvene zvezde na tribinama su bili i svi zaposleni u klubu sa svojim porodicama.

Klub je tako počeo kampanju alarmiranaj što većeg broja zvezdaša, a fotografije sa meča biće iskorišćene u narednim akcijama. Utakmicu Crvene zvezde i Vojvodine juče je posmatralo 8.258 gledalaca, a razlog nešto manje posete bilo je kišovito i hladno vreme.

U Crvenoj zvezdi se nadaju da će već na sledećoj utakmici poseta biti bolja. U prilog akciji klub će tokom leta, u julu i avgustu, organizovati nekoliko međunarodnih utakmica u Beogradu. Kako je Kurir ekskluzivno najavio, gosti Crvene zvezde biće Zenit i Olimpijakos. Sve u prilog tome da se Zvezda što bolje spremi za grupnu fazu Lige šampiona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare