UČESNIK EVROVIZIJE BOLUJE OD TEŠKOG PSIHIČKOG POREMEĆAJA Italijan važi za jednog od favorita na Evroviziji, a ovo su nepoznati detalji iz njegovog života

Ovogodišnji predstavnik Italije na Evroviziji, Marko Mengoni pobedio je na festivalu u Sanremu, a večeras će u finalu će se boriti sa pesmom „Due vita“, što znači Dva života.

Nakon Sanrema Marko je poručio da će učestvovati na Evroviziji, ali da još uvek nije siguran s kojom će pesmom nastupiti. Ipak, po evrovizijskim kladionicama s pesmom „Due Vite“ našao se među najvećim favoritima, pa tako i očekujemo da će se ipak odlučiti za nju.

Mnogima je poznato da je već je predstavljao Italiju na Evroviziji 2013. godine u Švedskoj s pesmom „L‘Essenzio“ (The Essential) i da se plasirao na sedmo mesto. Pre toga je 2009. godine ostvario uspeh pobedom na italijanskom X-faktoru, a godinu kasnije MTV ga je proglasio najboljim evropskim izvođačem te godine.

O privatnom životu misterioznog italijana ne zna se mnogo, ipak mediji prenose da se bori sa psihičkim poremećajem.

Naime, on boluje od telesne dismorfije, koja karakteriše doživljaj obolele osobe da su delovi njenog tela deformisani, neatraktivni, ružni, čak odvratni, dok je nedostatak o kome govori zapravo jedva vidljiv ili čak i ne postoji, o kojoj ne priča baš mnogo baš kao i o svom ljubavnom statusu.

Rođen je na Božić 1988. godine u gradu Ronsiglione u pokrajini Lacio. Muzika je počela da ga zanima tokom studija i tada je počeo da nastupa u barovima i venčanjima.

Nakon Rima, gde je upisao muzičku školu i školu za strane jezike, doselio se u Milano, gde danas živi. Bori se vrlo delikatnom bolešću – dismorfijom.

Iako svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, priča se da je u vezi sa italijanskim reperom Alesandrom Mahmudom, ali on to nikada nije potvrdio, a niti demantovao.

Italijanski Vog je pisao o njegovom stajlingu koji je nosio na prestižnom italijanskom festivalu ove godine s potpisom „Atelier Versace“ kojim oživljava glamur iz kasnih 80-ih i ranih 90-ih.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare