„NE PITAJTE ME ZA MESIJA“ Predsednik Al Hilala jasno poručio: Svaka zvezda koja dođe mora da zna da smo mi veliki klub

Predsednik saudijskog fudbalskog kluba Al-Hilal Fahd Bin Nafel odbio je da komentariše mogućnost postizanja dogovora sa Argentincem Lionelom Mesijem, čije su ime navijači skandirali na kup utakmici.

Ne pitajte me za Mesija„, rekao je Bin Nafelnovinarima, upitan o glasinama o transferu argentinske super-zvezde, neposredno posle jučerašnje pobede njegovog tima protiv Al-Vahda u Džedi.

Neću vam ništa reći. Ako nešto izađe iz naše pres-službe, dobićete to„, dodao je on.

U drugom intervjuu na terenu, dok su navijači skandirali Mesijevo ime, Bin Nafel je istakao da mu je tim važniji od jednog igrača.

Svaka zvezda koja dođe mora da zna da smo mi veliki klub. Naš cilj je da unapredimo tim. Ako se fokusirate na jednu osobu, gubite tim„, rekao je on.

Agencija Frans pres je ranije ove nedelje, pozivajući se na izvor u Rijadu blizak pregovorima, prenela da će 35-godišnji svetski šampion sa Argentinom sledeće sezone ;igrati u Saudijskoj Arabiji.

Ova naftom bogata zalivska zemlja je prvi veliki hit postigla ove zime „namamivši“ Kristijana Ronalda ugovorom koji je procenjen na 400 miliona evra. Taj ugovor učinio ga je najplaćenijim sportistom sveta u ovoj godini, po Forbsovoj rang-listi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare