RASKINULI MAJA I ZVEZDAN Starleta potezom postavila Slavnića NA MESTO – ovo nije očekivao od nje, komentari pljušte: „Ona ga se jedina ne plaši“

Maja Marinković ušla je u izolaciju, vidno besna na Zvezdana Slavnića, nakon čega mu je poručila da raskida sa njim. Ono što je Maju iznerviralo jeste to što Zvezdan pokušava da od nje napravi Anđelu Đuričić, odnosno da upravlja njenim izborima.


Maji se to nije nije svidelo, pa je odlučila da stavi tačku na vezu sa Zvezdanom.

– Jesi li ti sad stvarno ozbiljan? Ja se ponašam sasvim lepo, pristojno, niti sam te uvredila, niti sam te napravila budalom! Mislim da je najbolje da ti i ja ostanemo samo drugari! – odbrusila je Maja, pa dodala:

– Te priče koje ti meni sada pričaš, kod mene ne prolaze! Ja nisam ni Anđela, ni neko drugi, ne pada mi na pamet da vodim računa da li ću da se našalim na ovakav ili onakav način! Zvezdane, jesi ti namazan, ali da ti kažem, i ja sam!

– Da li se ja ponašam tako? To je isto! Ja nisam namazan, kao što kažeš! Ti si sada bezobrazna – pravdao se Zvezdan. 

– Ti meni kažeš ,,Videćeš u ponedeljak“, šta ću ja videti? Ja sam prevazišla nešto što sam volela kao boga, a ne tebe. Voliš ti da se žene bore oko tebe i da su zaljubljene, ali moram da ti priznam da se nisam zaljubila. Neke stvari mi vređaju inteligenciju i ti i ja nikad nećemo biti isto – nastavila je Maja.

– Bolje je tako da završimo, ja ti se ne foliram! Važi Majo – dodao je Slavnić, a komentari ispod video klipa su se samo nizali:

„Pametniji potez nije mogla da napravi“, „Ona ga se jedina ne plaši“, „Bravo Majo, tako se to radi“, „Ostani ovakva do kraja“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare