NEDELJNI HOROSKOP: Bikove očekuju dobre finansije, a Vage prolazno nezadovoljstvo 

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

U toku je pomračenje meseca u Škorpiji koje ima pojačano dejstvo par dana i pre i posle.

Destruktivan i težak period sa retrogradnim Merkurom i opozicijom sa Uranom doneo je teška i bolna dešavanja. Pluton je krenuo retrogradnim hodom sa svim gorenavedenim aspektima i utiče na naše psihičko zdravlje i porodične odnose.

Ove nedelje je Venera u znaku Raka, što će doprineti većoj saosećajnosti, razumevanju i boljim porodičnim odnosima. Bićemo strpljiviji i humaniji, okrenuti najdražim osobama. Mnogima će se pokrenuti emotivni život ili popraviti ako je bilo nesuglasica i problema.

Ovan

Posao: Dosta posla i mogućnost pojačane nervoze, ali ćete biti zadovoljni svojim radom i finasijama.

Ljubav: Nije najbolja nedelja za ulazak u ozbiljne emotivne veze, ali možete očekivati prijatnu komunikaciju sa suprotnim polom i dosta lepih dešavanja kada je porodica u pitanju.

Zdravlje: Mogućnost prolaznog pada energije i osećaj umora.

Bik

Posao: Ako je bilo problema, u ovoj nedelji situacija se polako popravlja. Možete osetiti manje poteškoće na samom početku nedelje, ali se okolnosti ubrzo menjaju i stabilizuju. Svakako ćete biti smireniji krajem nedelje. Finansije dobre. Obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Mogućnost lepog poznanstva i vraćanje bitne osobe iz vaše prošlosti. Zauzeti, mogućnost ulaska u tajne veze.

Zdravlje: Mogućnost problema sa sinusima i pojava hroničnih zdravstvenih problema.

Blizanci

Posao: Mogućnost bitnih pregovora, ali nije vreme za krucijalne promene. Obratite pažnju na šta trošite novac.

Ljubav: Slobodne čekaju lepi trenuci kada je polje ljubavi u pitanju, ali ne i za početak u bitne stabilne veze. Zauzetima sledi bolja komunikacija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro. Obratite pažnju na ishranu.

Rak

Posao: Malo turbulencija na ovom polju, ali zadovoljstvo neće izostati. Svi koji se bavite privatnim poslom ove nedelje izbegavajte dodatna ulaganja.

Ljubav: Lepa dešavanja na ovom polju. Mogućnost ulaska u vezu ili razmišljanje na tu temu. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi oprez od pojave alergija i kada su disajni organi u pitanju.

Lav

Posao: Sam početak nedelje turbulentan na ovom polju. Prolazne nesuglasice i nezadovoljstvo. Krajem nedelje finansije se popravljaju.

Ljubav: Nije period za ulazak u nove veze. Zauzetima se savetuje da izbegavaju ulazak u tajne veze. Mogućnost glasa osobe koja ne živi blizu vas ili je vezana za vašu prošlost.

Zdravlje: Radite na kvalitetu sna. Pojačana nervoza, više se odmarajte.

Devica

Posao: Vreme kada ćete razmišljati o svemu. Manje nesuglasice sa saradnicima onima koju posluju sa inostranstvom. Želećete neke novitete ili vraćanje na nešto od pre. Nije nedelja za veće promene, ali svakako rad i zadovoljstvo kod mnogih neće izostati.

Ljubav: Očekuju vas lepa dešavanja. Mogućnost poznanstva posebne osobe ili vraćanje stare ljubavi. Zauzeti, lepi odnosi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare