SAZNAJEMO! Saslušan vlasnik streljane Partizan – evo šta je rekao!

Evo šta je vlasnik streljane izjavio na saslušanju, uprkos onome što su rekli Kosta Kecmanović i njegov otac Vladimir Kecmanović.

Kako saznaje portal Republika.rs, saslušan je vlasnik streljane Partizan, u kojoj je počasni član bio otac Koste Kecmanovića, dečaka koji je juče izvršio krvavi pir u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

Prema našim informacijama, uprkos tome što su i Kosta Kecmanović i njegov otac Vladimir Kecmanović priznali da su pucali u streljani izjavio da dečak nikada nije ušao u njegov objekat kao i da nije pucao u streljani Partizan.

Da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče obraćajući se naciji povodom nemilog događaja, takođe pomenuo streljanu Partizan u kojoj je porodica Kecmanović vežbala.

– Otac je bio počasni član jedne streljane na stadionu i u nju je odlazio da vežba gađanje – rekao je predsednik Vučić govoreći kako oružje nije bilo strano porodici Kecmanović.

Kako smo ranije pisali, Kosta Kecmanović je očigledno jako dobro baratao oružjem, jer je sa velike udaljenosti od čak 14 metara pucao u radnika obezbeđenja u školi.

Takođe dečak je dobro nišanio i velikom brzinom menjao šaržer kadamu je ponestalo metaka.

Kosta Kecmanović je juče ubio osam učenika i radnika obezbeđenja OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Kako smo izvestili, on ja upao u školu u 8.40 kada je ubio radnika obezbeđenja te se ustremio i pucao na tri učenice u holu. Nakon toga upao je u kabinet istorije, gde je pucao u nastavnicu. Osim nastavnice, metke su primili i učenici, od  kojih je petoro ubijeno.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare