UŽAS KOD KIKINDE: Muškarac izboden nasred ulice šrafcigerom

M. D. (42) iz Žablja, zadobio je povredu jetre i operisan je u kikindskoj bolnici, nakon što je prethodne noći privatnim automobilom prevezen iz obližnjeg Novog Miloševa.

U tom selu je teško ranjen šrafcigerom. Šta je bio motiv napada nije poznato, ali jeste da je napadač uhapšen, dok je ranjeni čovek operisan:

– Pacijent M.D. je u stabilnom stanju i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege. Koliko je nama poznato, povređen je u Novom Miloševu, a u bolnicu, oko 21 sat, dopremljen u privatnom automobilu – rečeno nam je u kikindskoj bolnici.

Prema saznanjima Kurira, napadač je iste noći uhapšen u Novom Miloševu. Pripadnici kikindske policiji pružili su podršku kolegama iz Zrenjanina, dok ga nisu preuzeli. Ovaj krvavi prvomajski incident imao je i neobičnu stranu medalje. Vozač koji je u kolima prevozio ranjenog muškarca nije se na ulazu u Kikindu zaustavio, kad mu je policajac signalizirao da to učini:

– Policija je tokom 1. maja realizovala pojačanu kontrolu saobraćaja, a na ulazu u grad zaustavljaja vozila. Nakon što vozač nije stao, već nastavio u pravcu centra grada, policijska patrola zaputila se za njim kako bi ga zaustavila i legitimisala. I njima je, u jednom trenutku, postalo jasno gde se automobil kreće. U krug bolnice najpre ušao automobil u kom je bio teško povređeni čovek, a za njim i službeno vozilo- detalji su neobične situacije, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare