UDARNA VEST! POLICIJA TRAGA ZA STEFANOM KARIĆEM: Bivši zadrugar biće uhapšen čim bude pronađen

Policija i dalje traga za Stefanom Karićem i biće uhapšen čim bude pronađen, iako je njegov advokat za medije izjavio da će 3. maja zajedno sa Karićem doći u policijsku stanicu, prenosi Blic.

Starleta Nataša Šavija tvrdi da ju je pretukao bivši učesnik „Zadruge“, Stefan Karić. Ona se odmah oglasila za „Blic“ i izjavila da ima prelom vilice zbog čega će morati da bude operisana.

Stefan Karić je nestao nakon svega što se izdešavalo, a podsetimo, njegov advokat Goran Karadarević oglasio se za medije i istakao da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa njim. 

– Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije – rekao je Karićev advokat za Telegraf.

Inače, kako starleta tvrdi, incident je izbio kada ju je Karić prvo počupao za kosu i tom prilikom joj iščupao ceo pramen iz glave.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka.

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija. Ne znam da li vilica moći da mi se vrati na pređašnje stanje u kojem je bila – ispričala je Nataša Šavija za „Blic“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare