OTKRIVEN RAZLOG SUKOBA ŠAVIJE I KARIĆA! Stefana nema 24 časa, ovo su 3 glavne nejasnoće! 

Osumnjičeni za brutalno prebijanje Nataše Šavije, bivši zadrugar Stefan Karić, nestao je bez traga i o njemu se ne zna ništa u protekla 24 časa. Nepoznato je i zbog čega se upravo on navodi kao neko ko je fizički nasrnuo na starletu Natašu Šaviju koja je preksinoć primljena u KC Vojvodina s prelomom jagodične kosti, a sada je otkriven razlog njenog sukoba s Karićem.

Izvor koji je prisustvovao svadbi na kojoj se incident dogodio za Informer otkriva kako je došlo do sukoba između Nataše Šavije i Stefana Karića u Vrdničkoj kuli:

– Stefan je bio regularni gost na svadbi koja se održavala u Vrdničkoj kuli, došao je s drugom, a s kim je Nataša došla je nepoznato. Njih dvoje nisu došli zajedno, ali se poznaju i uvek su bili okej. Stefan jeste bio popio, ali ne toliko da bi nasrnuo na nekoga, posebno ne na žensko. Međutim, kako je veče odmicalo, on je popio malo više i izašli su napolje. Za to vreme, Šaviju je obezbeđenje jednom izbacilo napolje, ne znam zbog čega. I kada su oboje bili napolju, krenula je rasprava među njima. Nije mi poznato zbog čega, a Šavija je Stefanu pocepala majicu što je njega razbesnelo. Šta se dalje dogdoilo ja ne znam i da li ju je on udario, to mi je nepoznato-kazao je izvor za Informer.

Nataša se nakon incidenta vratila u restoran u kojem ju je obezbeđenje ponovo zamolilo da napusti slavlje što je ona i potvrdila:

– Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza, posle 15-ak minuta od prebijanja. Namerno sam se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se ja izbacim, da ne bih grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke i reklo: „Ajde napolje, napolje“, kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke, a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao: „Hajde gubi se odavde“, bez tačne i jakn, dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu) i rekao im da ne rade to, da nije u redu i on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam videla duplo, jer mi je spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izvestaju u bolnici –napisala je Nataša na svom Instagram profilu ispod slika jezivih povreda. 


S druge strane, Stefan Karić je isključio telefon i tačno 24 sata od njega nema ni traga ni glasa, a ovo su tri nejasnoće nakon što je osumnjičen da je pretukao Natašu Šaviju: Prvi put da se nije 24 sata oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, nije se javio u policiju iako je video vest da se traga za njim, nije se javio ocu prvi put i on ga traži, ako je suditi po rečima Osmana Karića koji kaže da ne zna šta je istina jer se nije čuo sa sinom. 

A izvor blizak istrazi potvrdio je da je Stefan karić osumnjičen za prebijanje Nataše Šavij i da policija traga za njim:

– Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident – kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare