MAJKU SA DECOM NAPALE PČELE UBICE Ovako je spasla ćerke, a nju ubole više od 70 puta! OVO NIKAD nemojte raditi ako vas napadne roj

Majka dvoje dece iz Arizone je srećna što je živa nakon što su nju i njene dve ćerke napale pčele ubice tokom porodičnog fotografisanja.

Vatrogasna i medicinska uprava Arizone saopštila je da je neimenovana majka odnela svoju decu u obližnji automobil kada su ih preplavile pčele.

Njena brza reakcija spasila je decu od uboda, ali je zato žena pretrpela više od 75 uboda pčela i završila je u lokalnoj bolnici gde se oporavila.

Na snimku sa lica mesta vidi se kakoekipe vatrogasaca prskaju penom preko terenaca dok vatrogasac juri da iznese jednu od devojčica iz automobila

Kako se navodi pomoći je uputila i baka devojčica, koja je napad prijavila dispečeru u Feniksu, piše Dejli Mejl.

POGLEDAJTE VIDEO OVDE

„Molim vas, požurite, molim vas, požurite“, rekla je.

„Moja ćerka ne može da uđe u auto. Napadaju je pčele, Pošaljite pomoć“, glasila je poruka upućena hitnoj službi..

Kada su ekipe stigle, koristile su penu da „rasteraju pčele” pre nego što su decu izvukli iz automobila.

Aron Lorti, vlasnik kompanije AZ Bee Kings, rekao je da su pčele ubice posebno aktivne u ovo doba godine. „Otprilike u ovo doba godine, oni oprašuju, biraju nova mesta, roje se“, rekao je on za FOKS 10 Phoenik.

Samo jedan ubod, rekao je Lorti, ostavlja feromone da signalizira drugima da napadnu.

Jednom kada vas neko ubode i pokušate da pobegnete, cela košnica će pokušati da krene za vama“.

Ako nemate sreće, pa vas napadnu pčele ubice, stručnjaci savetuje da trčite u pravoj liniji, pokrijete lice i potražite sklonište. Takođe, ne bi trebalo da pokušate da uđete u vodu, jer će „pčele čekati da izađete na vazduh“. I još jedan savet: ‘Što više mlatarate rukama, to će njih biti sve više oko vas’.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare