VIŠESTRUKI PRELOMI GLAVE I LICA „Blic“ saznaje: Evo koje sve povrede je zadobila Nataša Šavija, čekaju je OPERACIJE 

Nataša Šavija (35), bivša manekenka i starleta, primljena je jutros rano u Klinički centar Vojvodine sa višestrukim prelomima glave i lica, saznaje „Blic“.

– U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja – rekao je za „Blic“ portparol KCV.

Podsetimo, Šavija je izjavila da ju je navodno udario u glavu Stefan Karić (31), bivši učesnik Zadruge, u etno selu Vrdnička kula, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

„Vukao me za kosu, pa udario u vilicu“

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka – započela je Šavija za „Blic“, pa nastavila:

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti slučaja, identifikaciji i hapšenju osumnjičenog.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare