JASNA PORUKA ZA NAVIJAČE PARTIZANA! Veoma BITNO obaveštenje pred današnji meč – ovo će razbesneti Grobare!

U okviru trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije sastaće se fudbaleri TSC-a i Partizana, a taj meč je na programu danas od 19 sati.

Nekoliko sati pre meča, čelnici kluba iz Bačke izdali su saopštenje u kojem se navodi da će navijačima Partizana biti zabranjen ulazak na stadion.

Saopštenje TSC-a prenosimo u celosti:

– Poštovani posetioci današnje fudbalske utakmice,

Imajući u vidu da je Disciplinska komisija FSS dana 27.03.2023. godine, zbog prekršaja svojih navijača učinjenih na prvenstvenoj utakmici 30. kola Super lige Srbije između FK Čukarički – FK Partizan, izrekla FK Partizan kaznu zabrane prisustva navijača na 3 (tri) prvenstvene ili kup utakmice kada klub gostuje, obaveštavamo Vas da na današnjoj utakmici neće biti dozvoljen ulazak organizovanoj grupi navijača ovog kluba, kao ni ulazak ostalim navijačima ovog kluba koji na utakmicu dođu u sopstvenoj organizaciji a sa jasno istaknutim obeležjem ovog kluba (zastavom, dresom, šalom, kapom i dr.).

S tim u vezi, molimo Vas da prilikom dolaska na stadion ispoštujete napred navedeno i da na taj način na obostrano zadovoljstvo izbegnemo pojavu eventualno neprijatnih situacija u vidu zabrane prisustva današnjoj utakmici – piše u saopštenju kluba iz Bačke Topole.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare