UDARNA VEST! Stefan Karić zvanično osumnjičen za brutalno prebijanje Nataše Šavije, policija INTENZIVNO TRAGA ZA NJIM 

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je za „Blic“ da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

– Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident – kratko je rekao sagovornik „Blica“ blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Nadležni u etno selu Vrdnička kula kažu za „Blic“ da niko od zaposlenih niti gostiju, koliko oni znaju, nije video niti prisustvovao nemilom događaju. 

– Sinoć smo imali divnu svadbu. Bilo je jako lepo veselje, ostali su svi do kasno u noć i nismo imali nikakvih incidenata. Odjednom se jutros pojavila informacija da se kod nas dogodio incident u kome je povređena Nataša Šavija. Niko od zaposlenih to nije video i verovatno se desilo van kompleksa. Možda su se posvađali pri povratku. Zaista ne znamo gde se desilo i šta se desilo. Sve što znamo, saznali smo iz medija – kažu za „Blic“ nadležni iz etno sela Vrdnička kula.

Podsetimo, Šavija je izjavila da ju je navodno udario u glavu Stefan Karić (31), bivši učesnik Zadruge, u etno selu Vrdnička kula, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

„Vukao me za kosu, pa udario u vilicu“

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka – započela je Šavija za „Blic“, pa nastavila:

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare