ZAVRŠILA U HITNOJ Luna Đogani doživela nastrašniji momenat u životu, njenoj ćerki desila se nezgoda, evo o čemu je reč! 

Mia je tada imala samo godinu i tri meseca, a Luna je bila veoma potresena pa je morala da otkaže svoja televizijska gostovanja

Luna Đogani očekuje drugu bebu sa svojim suprugom Markom Miljkovićem. Dok brine o svojoj trudnoći, Luna se ne odvaja od svoje prve ćerke Mie. Više izvora je potvrdilo da je nesebična majka i da je svoj život posvetila kako bi svoju naslednicu izvela na pravi put.

Za roditelje je najvažnije da im deca budu zdrava, a za svaku mamu je pravi užas kada se dete ozbiljno povredi, a Luna je takvu nemilu situaciju doživela u septembru 2022. godine kada je malena Mia pala i povredila ruku, zbog čega je tada morala da nosi longetu.

Mia je tada imala samo godinu i tri meseca, a Luna je bila veoma potresena pa je morala da otkaže svoja televizijska gostovanja.

– Beba ima godinu i tri meseca. Htela sam to da sakrijem, ali otkriću. Trebalo je prošle nedelje da budem gost u ovoj emisiji, ali moja beba je doživela peh. Povredila se, pala je na ruku… Sada mora da miruje, ima longetu. Nestašna je, nemirna, malo je zvrk, na minut je ostala sam i ne znam kako je uspela da padne i da se povredi. Jako sam vezana za nju i gledam da joj ne fali ništa i jako mi je to teško palo – otkrila je Luna, a zatim se osvrnula na nedavnu operaciju koju je imala na dojci.

– Apelujem na sve devojke i žene da redovno idu na kontrole. Jako je važno da se na vreme otkrije i da se odstrani. Otkirven mi je benigni tumor na levoj dojci i odstranjen je, hvala bogu bilo je na vreme. Super se osećam, nikad se nisam bolje osećala. Hoćud a počnem da treniram, da sebi lepo izgledam… Nemam dadilju – rekla je Luna.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare