Trener Reala posle Saragose „pecnuo“ Partizan: „Oni su opet odmarali, a mi smo imali zahtevan meč“ 

Ćus Mateo je na konferenciji za medije pričao o duelima u Beogradu

Košarkaši Partizana dva puta su savladali Real u Madridu ove sedmice u okviru Top 8 faze Evrolige, a bolni udarci uticali su na to da sastav Ćusa Matea danas jedva izađe na kraj sa Saragosom koju je predvodio Boriša Simanić sa odličnih 20 poena – 93:86.

Trener madridske ekipe na konferenciji za medije osvrnuo se i na Partizan koji ovog vikenda nije igrao u ABA ligi, već je pauzirao, ističući da će se Real boriti da seriju vrati u Madrid.

Za razliku od Partizana koji je odmarao i opet odmara posle drugog meča serije, mi smo imali zahtevan duel protiv Saragose, sada nas čeka put u Beograd i velika borba sa ciljem da stignemo do izjednačenja i pete utakmice. Tavares? Ne znam, počeo je da trenira, ali videćemo da li će biti spreman da igra – objasnio je Ćus Mateo.

Žele igru kao u prvom meču, a drugi da se zaboravi, pre svega zbog skandala.

 U Beogradu želimo da odigramo kao u prvom meču kada je pitanje pobednika rešila čudesna trojka Pantera. Drugi meč je bio za zaborav u svakom smislu, odigrali smo loše, tuča… Obe ekipe su oslabljene uoči nastavka serije, sve je moguće, Partizan će imati veliki vetar u leđa sa tribina, ali nadamo se da smo kadri da seriju vratimo na naš parket.

Kao što je poznato, na prvom meču u Beogradu u timu Reala neće biti Geršon Jabusele koji je dobio pet mečeva suspenzije, kao ni Gabrijel Dek koji je osuđen na jedan meč odsustva. Partizan će biti bez Matijasa Lesora jedan, a bez Kevina Pantera dva meča. Egzum je povređen i pitanje je kada će moći da se vrati na teren.

Ako crno-beli budu slavili u utorak, moraće da igraju bez Kevina Pantera u polufinalu Fajnal fora u Kaunasu.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare