DA LI ĆE TAVARES IGRATI U BEOGRADU? Trener Reala dao misteriozan odgovor 

Jedan od ključnih igrača Reala pod znakom pitanja

Košarkaši Real Madrida su u utakmici 30. kola ACB lige posle dosta muke pobedili Saragosu sa 93:86.

Real je igrao bez Marija Hezonje, Fabijena Kozera i povređenog Valtera Tavaresa, koji se pojavio na zagrevanju, iako nije bio u sastavu.

Trener Reala Ćus Mateo otkrio je kakav je status Tavaresa.

– Tavares pokušava da se oporavi za meč i trka se s vremenom, ali nismo baš sigurni da li će uspeti. Oni koji su spremni, boriće se od prvog do poslednjeg minuta. Nadam se da možemo da dođemo do pete utakmice. Partizan nije igrao utakmicu plej-ofa prvenstva, dok smo mi igrali sa Saragosom. Ako dođemo do petog meča, opet ćemo imati pre toga duel sa Unikahom u nedelju – rekao je Mateo nakon trijumfa.

Za kraj, ponovo je prokomentarisao incidente viđene u duelu sa Partizanom u Madridu, a apsurd je da su dva kažnjena igrača iz njegovog tima, Gabrijel Dek i Geršon Jabusele dobili ovacije od navijača pred početak duela sa Saragosom.

– Niko nije očekivao da će ovo da se dogodi. Osuđujemo sve što se desilo u četvrtak veče. To ne sme da se ponovi, ali nećemo ni provesti sad sve vreme ovog sveta razmišljajući o tome. Idemo da igramo košarku, sigurni smo da se incidenti više nikad neće ponoviti – poručio je Mateo.

Podsećamo, utakmica između Partizana i Reala na programu je u utorak od 20.30 u Areni.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare