DNEVNI HOROSKOP ZA 28. APRIL: Blizanci isključivi u poslu, Vage posesivne u ljubavi


OVAN

Svesni ste da neke stvari koje želite da promenite ne zavise samo od vas. Ipak, neće vam biti lako jer niti imate adekvatnu podršku, niti razumevanje od najbližih saradnika. Dan za bolje raspoloženje sa voljenom osobom. Mogućnost za flertove.

BIK

Iskoristite energiju ovog dana, koja je po vas dosta podsticajna. Oduprite se potrebi da budete statični. Mogućnosti za manje novčane prilive. Jedna osoba se dosta aktivirala prema vama i pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Ni vi niste ravnodušni.

BLIZANCI

Smatrate da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete dozvoliti drugima da vam se mešaju u posao ili u način rada. Povremeno se možete postaviti dosta isključivo prema drugima. Sve ili ništa – danas može biti prisutno i u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Uspevate da napravite dogovor sa nadređenim i da obezbedite neke olakšice za sebe, ili otvorite pitanja vezana za finansijski segment. Nešto jači pritisak i nervoza, ali vam to neće smetati. U emotivnom segmentu osećate priliv pozitivne energije.

LAV

Dosta vam je komplikovano i naporno da uskladite sve obaveze. Verovatno ćete morati da napravite značajnije promene u rasporedu, što će učiniti da se osećate napeto. Dan kada možete pokrenuti pozitivne promene u odnosu sa voljenom osobom.

DEVICA

Kontakti sa drugima vam unose nervozu i u prvom delu dana možete gubiti vreme na nepotrebne konflikte u radnom okruženju. Pokušajte da se distancirate i okrenete obavezama. Intenzivno razmišljate o osobi koja je ostavila veliki utisak na vas.

VAGA

Pomoć ili podršku od kolega možete očekivati najviše u prepodnevnim satima, pa pokušajte da tada obavite sve ono što vam je od prioriteta. U odnos sa emotivnim partnerom unosite veliku količinu strasti, ali se ponašate i vrlo posesivno.

ŠKORPIJA

Non-stop ćete tokom prvog dela dana imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da kasnite. Pokušajte da se usredsredite na ono što obavljate i da ne dozvolite da vas ova razmišljanja zablokiraju. Osoba koja vam se dopada posvećuje vam pažnju.

STRELAC

Možda biste mogli povremeno da poslušate poneki savet koji vam daju kolege ili neko od prijatelja. Iako ste dosta samostalni, ipak su vam potrebni drugi ljudi. Izbegavaćete neka pitanja u odnosu sa voljenom osobom – niste u raspoloženju da pričate.

JARAC

Očekujte podršku u poslovnom okruženju, najviše u prepodnevnim satima. Neko može posredovati za vas ili vam pomoći da prevaziđete neke naporne okolnosti. U odnosu sa voljenom osobom želite smirenost i relaksiranost, a ne neprijatne teme.

VODOLIJA

Ono što vam je od suštinskog značaja teško ćete moći da završite ili ćete doći do realizacije, ali uz dosta napora. Danas je tempo dešavanja brz, što vam povremeno neće prijati. Drugi deo dana je dobar za kontakte sa prijateljima ili porodicom.

RIBE

Iako vam je nametnuta velika količina obaveza, trudićete se da im pristupite u mirnom i opuštenom maniru, što će povremeno biti dosta težak i zahtevan zadatak. Neko pokušava da vas pokrene na komunikaciju, ali se vi držite uzdržano.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare