Egzum na štakama pozdravlja grobare, delirijum sa Lesorom, Željko kao božanstvo: Nezapamćene scene na dočeku Partizana /FOTO/ /VIDEO/

Košarkaši Partizana doputovali su u Beograd posle besane noći i haotičnog meča u Madridu, u četvrtfinalu Evrolige.

Ovo je ono što smo svi čekali celo veče – čelnici elitnog evropskog takmičenja oglasili su se nakon dešavanja u Madridu. Nažalost, više nego kvalitetna utakmica Partizana u Madridu pala je u senku opšte tuče koja je viđena u završnici meča, a meč je registrovan rezultatom koji je bio aktuelan u tom trenutku – 80:95. Dugo se čekalo na objavu Evrolige, koja se sada oglasila zvaničnim saopštenjem u kome stoji – Partizan vodi 2:0 u seriji!

Posle svega, priređen je i doček igračima na aerodromu Nikola Tesla, u sitne sate, Grobari su došli da podrže igrače i Željka Obradovića, koji su doživeli neviđeni šok zbog toga što Madriđani nisu umeli da podnesu poraz, malo ko je očekivao da će sve eskalirati potezom jednog od najiskusnijih – Serhija Ljulja. Usledio je i doček oko šest izjutra – više od 150 navijača zauzelo je dolazni sektor aerodroma, ispred je na otvorenom prostoru priređena i bakljada, piše Sportal.

Navijači su se slikali sa Danteom Egzumom, koji je na trenutak i pustio štake da bi ovekovečio doček. Lesor je odmah započeo pesmu, a Željko Obradović dočekan je kao košarkaško božanstvo.

POGLEDAJTE SLIKE I VIDEO OVDE

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare