Evo gde možete da gledate uživo TV prenos 170. večitog derbija Partizan – Crvena zvezda

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na stadionu JNA od 18.30 odmeriće snage u 170. Večitom derbiju koji se igra u okviru 32. kola Superlige Srbije. 

Ovaj meč igra se bez publike zbog nereda koji su izazvali navijači crno-belih na Banovom Brdu u duelu protiv Čukaričkog. Ovaj derbi rezultatski Zvezdi ne znači mnogo, jer je već osvojila titulu, ali je za Partizan od velike važnosti, jer mu „gori pod nogama“ u borbi za Evropu.

Tako, pre ovog duela trener crveno-belih Miloš Milojević je istakao da meč sa Partizanom neće biti lak.

– Derbi je utakmica koja je svetkovina srpskog fudbala. Možda rezultati ne oslikavaju to na taj način, vidite i po vama, nije to to interesovanje. Na nama je da to održimo na nivou koja jeste, da bude najveća utakmica srpskog fudbala. Prilazimo maksimalno ozbiljniji, da uđemo sa tim stavom da dobijemo, uvek smo išli na pobedu i to se neće promeniti ni sada. Respektujemo protivnika, znamo da je ranjeni lav najopasniji, ali cenimo i sebe i mislim da imamo kvaliteta i samopouzdanja da odigramo dobru utakmicu i da iz toga izađe dobar rezultat.

Sa druge strane, trener crno-belih Igor Duljaj je istakao da bi voleo da se meč igra pred punim tribinama.

– Specifično je mnogo toga. Igra se derbi bez publike, to nema nikakvog smisla, igrati ovakav meč bez navijača. Teška situacija koju ne možemo da izbegnemo. Najsrećni bih bio da vidim pun stadion, bez obzira ko će šta da skandira. Biće mrtva atmosfera, izađeš na teren i čuješ trenere i saigrače.Ono što mi moramo jeste da na neki način pokažemo karatket. Ako ga imamo, a verujem da ga imamo. Imamo određenih problema, Belić ima kartone, to može da predstavlja problem sa bonus igračima. Tražićemo neka rešenja. Fejsa se požalio juče na povredu, to mi predstavlja problem. Andrade je povređen, moram da vidim kakva je sitaucija još. Tek danas na treningu ću videti koje spreman fizički za utakmicu – rekao je Duljaj.

Meč je na programu od 18.30, a prenos je obezbeđen na Areni sport 1 Premium.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare